Nak copy boleh tolong bagi credit sikit

6 Tahun kahwin tiada anak, tindakan Izzue Islam buatkan ramai yang sebak

Dalam setiap perkahwinan, pasti menjadi satu impian buat setiap pasangan suami isteri untuk memiliki zuriat sebagai penyeri dalam rumah tangga.

Namun, buat penyanyi Izzue Islam dan isterinya Awin, mereka berdua masih setia menanti tanpa putus harapan untuk dikurniakan zuriat.

Seronok walaupun bukan anak sendiri…

Bagi penyanyi itu, menerusi satu perkongsian di Instagram, dia dan isteri berasa bahagia melihat kenalan mereka sudah memiliki anak, dan membuatkan mereka lagi gembira apabila berpeluang untuk bermain dengan anak kecil itu.

Dengan cara tersebut, sedikit sebanyak dapatlah merasai nikmat kasih-sayang menjadi ibu dan bapa, meskipun hanya sekejap sudah cukup untuk memberi kegembiraan buat Izzue dan isteri.

6 tahun dan masih menanti..

Walaupun tidak dikurniakan anak lagi, tetapi perkahwinan yang dibina hampir enam tahun masih utuh dan disemai dengan kasih-sayang, buat pasangan itu, mereka hanya mampu berusaha dan berdoa agar kelak dapat menimang cahaya mata.

Masih ramai lagi yang menanti…

Bukan hanya Izzue dan isteri yang masih menanti, malah ramai lagi pasangan suami isteri di luar sana yang sudah bertahun-tahun berkahwin, belum lagi dikurniakan cahaya mata.

sumber :Izzue Islam / ohmymedia.cc

video paling hot!!

lihat apa yang berlaku bila geng-geng perempuan naik bas separa b*gel

perempuan cantik ‘dikenduri’ orang gaji selepas balik dalam keadaan Mabuk

Menteri PH rasic Hasut benci Melayu

 

Please follow and like us:
error0

Reply