Nak copy boleh tolong bagi credit sikit

Salah saya hanya lambat bersiap nak gi kenduri je,tiba2 suami bagitau die dah takde hati kat saye

 

YaAllah admin tiba2 suami bgtau die dah takde hati kat saye😭.salah sy hanya lambat bersiap nk gi kenduri je,sblm ni die ok je..tK tahu knp die brubah mendadak.
Td die text sy,katanya tnggu tarikh 30 hb nnti datang mahkamah utk setle.Allah ape lah salah tiba2 nak bercerai.Besar sangat ke salah sy.
Dia main henpon malam2 sampai pagi sy tak pernah bising sebab nak jaga hati dia.Taknak dia kluar rumah sebab die mmg aa tabiat kluar melepak dng kawan2 sampai pagi.
Petang balik kerja duduk kedai kopi berjam jam.malam keluar lagi.Sy jarang bgaduh dng dia sbb kami jarang jumpa.Bukan sy yg takde kat rumah tp dia yg slalu tinggal sy.Alih2 bgtau sy nk bcerai.Terus die kluar rumah mcm tu je dah 2 bulan tak balik.Apa sy nk buat

Amira Amin Takde hati konon. Padahal dah ada babi. Dahhhh kau toksah buang air mata. Kau prepare jek utk masa dpn kau ng anak2. Nt kat mahkamah kau tuntut hak kau ng anak2 kau nt. Disebabkan jantan ni selalu liat bab nafkah, elok kau mintak melalui tolak gaji. Biar dia reti bahasa sikit. Tuntut nafkah edah, nafkah muta’ah dgn harta sepencarian. Dont mess with a woman.

Esya Lisya Ng Kalau sy…sy tinggalkan terus walau tengah pregnant..kalau dia nk jumpa kat makamah lg sy suka lg senang urusan kalau dia sendiri dgn rela hati nak ceraikan sy…buat ape nak terhegeh² dgn lelaki mcm gitu…baik teruskan kehidupan,bila baby dah lahir,boleh cari kerja,masa tu fikir kerja,besarkan anak fokus pada anak sahaja..

Nurul Yazmin Move on lah sis…laki koo tu dah ade babi…laki koo tu jantan babi….dy tak layak untuk kau sis….doa banyak2…semoge Allah padamkan rase sayang koo dekat dy….

Liza Amil Kisahnye lebih kurang sama mcm sy lar.. Adik minta la petunjuk Dr Allah, supaya dberikn petunjuk Dr ye.. Adik kena kuat utk anak dlm perut tu.. Insyaallah akan ada hikmahnye atas setiap perkara yg terjd.. Kebahagiaan pasti akan dtg juga dlm hidup adik..

Norasmidar Nizam Bakhri jelas nyata dh ada org lain.. perkahwinan x ikhlas, nafsu semata2.. sesuka hati pakai buang.. move on sis.. biarlah dia naya awk mcm tu.. Allah tu ada sis.. Akan ada blsn yg dia akan dpt nt..

Siti Halijah Binti Musa X pa la dik…kifarah tetap ada..walaupun dia nikah dengan pompuan lain..sikap pasangan x akan sama..segala kebaikan yg adik buat,insyaallah dia akan menyesal kerana tinggalkan adik…hidup perlu diteruskan..walau keluar airmata darah sekali pun..hubungan x akan terjalin semula..adik jaga ank yg bakal dilahirkan. mngkin allah akan mengantikan jodoh yg lebih baik dari sebelum ni..doa bnyak2 ye…

Dalin Oh Dalin Smga diberi kekuatan dlm dugaan yg diberi…Allah xkan uji hambanya diluar kemampuannya…smga sis tabah…smga dipermudahkan segala urusan…mohon pd Allah..inshaa Allah..Allah maha pemurah lg penyayang…jg kandungan sis…jgn stress…skrg pikeykan anak dlm kandungan…xyah pikey suami tu dlu….smga dipermudahkan shgga urusan bersalin ye sis

Please follow and like us:
error0

Reply